Projecten

Selectie van projecten uitgevoerd bij Eelerwoude B.V op alfabetische volgorde.

Beleef de Twentse Waterlopen (9 MB)

profielenboekje-11Dit boekje over Twentse waterlopen bevat voorbeeldprofielen en referentiebeelden over hoe waterlopen in te richten zijn. Door de speciale inbinding van het product (niet te zien in het PDF-bestand) zijn er talloze inrichtingen te maken.

 

 

Buurtschap ’t Kiekeboslaantje (19 MB)

Kiekebos-15Buurtschap ’t Kiekeboslaantje bevat een inrichtingsplan voor een agrariër die zijn agrarische gronden wil omvormen tot een hoogwaardige leefomgeving.

 

 

 

Het Jaagpad Lemelerveld (9 MB)

ommetjesDeze winnende inrichting voor de prijsvraag ‘Ommetje Lemelerveld’ bevat een inrichtingsplan voor een wandelpad langs het Overijssels Kanaal.

 

 

 

Inrichtingsplan Westerman (14MB)

westerman-18Inrichtingsplan voor de Rood voor Rood die de familie Westerman sinds 2006 wil toepassen.

 

 

 

 

Ivoor Programma Bebouwing (2 MB)

IvoorInrichtingsplan voor de locatie Raarhoeksweg in Raalte.

 

 

 

 

Landschapsverbetering Ruitenveen (9 MB)

ruitenveen-1Landschapsanalyse, streefbeelden en projectvoorstellen voor het landschappelijk waardevol gebied Ruitenveen nabij Nieuwleusen.

 

 

 

Scenariostudie De Wamberg (deel 1) (26 MB)

1_pdfsam_wamberg-18Scenariostudie naar de instandhouding van landgoed De Wamberg voor toekomstige generaties. Dit eerste deel bevat onder andere een situatie analyse en een beleidsanalyse.

 

 

 

Scenariostudie De Wamberg (deel 2) (22 MB)

45_pdfsam_wamberg-14Dit tweede deel bevat onder andere de trends en ontwikkelingen in het gebied, de ontwikkelde scenario’s, een multicriteria-analyse en een deel advies en strategie.

 

 

 

Scenariostudie De Wamberg (bijlagen) (14 MB)

wamberg-bij-10Bijlages bij de scenariostudie. Onder andere een toekomstvisie, financiële haalbaarheidsanalyse en een planning voor toekomstige ontwikkelingen.